Malbec

Malbec Bottle Shot

Onze Barefoot Malbec staat bekend als een gepolijste, rijke rode wijn van epische proporties. Zeiden we episch? Klopt! Nu weten we dat dat een grote claim is, maar we zijn ervan overtuigd dat onze Malbec de verwachtingen waarmaakt, en meer dan dat. Waarom probeert je het niet en vertel je ons wat je vindt?

Malbec is een rode wijn van hoge kwaliteit die ideaal is om van te genieten wanneer je met vrienden of familie bent, voor een speciale gelegenheid, een feestelijk diner of zelfs een intiem avondmaal. Maar het is ook betaalbare wijn, dus een uitstekende keuze. Het is een volle wijn dus geeft op zichzelf al een hele goede smaak, maar is uiteraard heel goed te combineren met verschillende hapjes en gerechten.

Malbec
Droog
Zoet

De Malbec rode wijn is perfect met wat zwaardere gerechten en goed bij vlees; langzaam gekookt rundvlees, varkensschouder en lam. Stel je een rijke, sappige runderbouillon voor die op de kookplaat of in de oven borrelt en een gedecanteerde fles Malbec die gewoon op zijn moment wacht... mooi!

De smaken van een Malbec omvatten bramen, zwarte bessen, vanille, karamel en zelfs geroosterde eik. Schenk een aardige hoeveelheid in je glas, geef het een zachte werveling om de grote smaken te laten ontketenen en geniet van deze soepele, luxe rode wijn.

Vind Barefoot bij
jou in de buurt

Kopen Barefoot
Geen 18, geen alcohol