Jammy Red

Jammy Red Bottle Shot

Stel je voor dat jij de mazzel hebt om als allereerste deze nieuwste telg van de Barefoot-wijnfamilie te proeven - en als eerste al je vrienden erover te kunnen vertellen?

Vol trots introduceren we ons nieuwe familielid, de Barefoot Jammy Red! De rijpe, zinnenstrelende Jammy Red is een feest voor je smaakpapillen. Neem de tijd om te genieten van de explosieve, tongstrelende smaak van frambozen, granaatappel en goddelijke kersen.

De druiven zijn afkomstig van wijngaarden midden in de warme wijnstreek van Californië, waar ze perfect rijpen dankzij de warme dagen en koele nachten. Hierdoor geniet je van een wijn vol en rijk van smaak!

Jammy Red
Droog
Zoet
Zo geniet je optimaal van de Barefoot Jammy Red

Barefoot Jammy Red houdt zich niet aan seizoenen. Deze rode wijn is ideaal voor een koude winteravond als je lekker bij het haardvuur zit terwijl de wind rond het huis raast, maar ook op een zoele zomeravond tijdens een barbecue in de tuin met familie en vrienden.

En wat erbij te eten? De Jammy Red is heerlijk bij een malse steak of sappige worstjes! Dus ga lekker aan de slag in de keuken of steek de barbecue maar aan geniet van een samenzijn met vrienden en familie onder het genot van een lekkere maaltijd en een heerlijk glas wijn!

Je kunt natuurlijk ook gewoon in je eentje genieten van een glas Barefoot Jammy Red. Steek een kaarsje aan, neem een lang, warm bad en installeer je in je joggingpak op de bank met een goed boek en een glas van deze fruitige wijn.

Vergeet niet om deze wijn in de koelkast te leggen, want koud is hij het allerlekkerst! Het zou ons niets verwonderen als je na je eerste slok Jammy Red verkocht bent. Misschien wordt het wel je nieuwe favoriete rode wijn.

Vind Barefoot bij
jou in de buurt

Kopen Barefoot
Geen 18, geen alcohol