Sauvignon Blanc

Sauvignon Blanc Bottle Shot

Voor wijndrinkers die van droge wijnen houden, is de Sauvignon Blanc perfecte keuze. Barefoot Sauvignon Blanc is onze droogste witte wijn en hij zit boordevol zalige zomerfruitsmaken. De combinatie van vleugjes citrusfruit, perzik, peer, nectarine en rijpe suikermeloen zorgt voor een heerlijk frisse, uitzonderlijk smaakvolle wijn.

Sauvignon Blanc
Droog
Zoet

Sauvignon Blanc is de ideale wijn voor in je picknickmand op lange, luie, warme zomerdagen. Spreid een deken uit, trek een gekoelde fles wijn open en geniet. Dit is een prachtige wijn om heerlijk mee te ontspannen en naar de zonsondergang te kijken. Maar je hoeft niet te wachten tot het mooi weer wordt: Sauvignon Blanc smaakt altijd goed!

Witte Sauvignon Blanc past ook heel goed bij de maaltijd en is de ideale wijn voor een lunch of diner met vrienden. Vooral bij lichtere gerechten zoals kip, pasta en vis smaakt hij goed. Ben je nog op zoek naar een overheerlijk recept? Probeer dan eens onze pasta met pancetta en erwten. Dit eenvoudige eenpansgerecht is geïnspireerd op Italiaanse smaken en onze Sauvignon Blanc maakt de saus onweerstaanbaar.

Vind Barefoot bij
jou in de buurt

Kopen Barefoot
Geen 18, geen alcohol