OP WEG
VOORUIT

Als trotse supporter van de LGBTQ+-gemeenschap sinds 1988 gelooft Barefoot dat iedereen helemaal zichzelf moet kunnen zijn. Daarom stimuleren en ondersteunen we wereldwijd LGBTQ+-gemeenschappen.

AL 30+ JAAR
EEN Supporter

Meer dan 30 jaar geleden begonnen we met onze missie: wijn maken voor iedereen, en inclusiviteit en positiviteit verspreiden onder wijnliefhebbers van over de hele wereld – ongeacht wie je bent en van wie je houdt.

TIJDLIJN

2021
Barefoot werkt samen met Free Mom Hugs en The National Center for Transgender Equality. Sponsor van PRIDE in Surrey.
2020
Barefoot slaat de handen ineen met Free Mom Hugs.
2019
Sponsor van PRIDE in Liverpool, Chester, Surrey en Londen. Supporter van PRIDE in Hamburg, Amsterdam en Kopenhagen.
2018
Sponsor van PRIDE in Liverpool en Londen. Supporter van PRIDE in Hamburg, Amsterdam en Kopenhagen.
2017
Vermeld in de lijst “Best Places to Work” van de Human Rights Campaign als onderdeel van de Corporate Equality Index.
2016
Ter ere van de Marriage Recognition Act 2015, vertellen Barefoot-ambassadeur Randy Arnold en andere leden van de LGBTQ+-gemeenschap hun verhaal in de Huffington Post.
2013
Barefoot viert de allereerste World Pride in Noord-Amerika (Toronto) als officiële sponsor van wijn en bubbels.
2012
Barefoot ontvangt de AdColor Awards 2012: ‘Advocate Award’ van GLAAD en McCann World Group.
2010
Barefoot scoort de volle 100 punten in de Corporate Equality Index van de Human Rights Campaign, een score die we tot op de dag van vandaag hebben weten te behouden.
2009
De Twitter-presence van Barefoot wordt vergroot door Jerime als @GayWineGuy, en we vieren het recht op, en we vieren het recht op het homohuwelijk met een gigantische Barefoot Bubbly-bruiloftstaart en glijbaan tijdens het Pride-festival in San Francisco in 2009.
2008
Om gelijkheid in het huwelijk in Californië te vieren, doneert Barefoot 500 dollar aan elk LGBTQ-gemeenschapscentrum in de staat.
2008
Barefoot betuigt steun aan LGBTQ-militairen en hun families middels een partnerschap met OutServe – SLDN: een vereniging voor LGBTQ-militairen en -veteranen in actieve dienst.
2005
Barefoot slaat de handen ineen met InterPride: een wereldwijde vereniging voor Pride-organisaties van over de hele wereld.
1990
Barefoot neemt de openlijk homoseksuele Randy Arnold in dienst als eerste ‘Barefooter’. Vandaag de dag vervult hij nog altijd een leidende rol in onze ondersteuning van de LGBTQ-gemeenschap.
1988
Barefoot doneert voor het eerst een bedrag aan LGBTQ-liefdadigheidsinstellingen door de Golden Gate Business Association of San Francisco te ondersteunen.
Geen 18, geen alcohol